Meteen naar de inhoud
Home » Diensten

Diensten

Bij Laswerken Geerts bieden we een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw poorten aan al uw wensen en eisen voldoen. Van het eerste ontwerp tot de installatie en het onderhoud, wij staan voor u klaar.

1. Advies en Ontwerp

Onze deskundigen helpen u bij het kiezen van de juiste poort die perfect aansluit bij uw behoeften en de stijl van uw eigendom. We bieden advies over materiaalkeuze, ontwerpopties en functionele kenmerken.

 • Consultatie op locatie: We komen bij u langs om de situatie te beoordelen en uw wensen te bespreken.
 • Op maat gemaakte ontwerpen: Onze ontwerpers creëren een uniek ontwerp dat aansluit bij uw visie en de architectuur van uw eigendom.

2. Fabricage

Onze poorten worden vervaardigd door ervaren vakmensen. We gebruiken alleen de beste materialen en moderne productietechnieken om duurzaamheid en kwaliteit te garanderen.

 • Hoogwaardige materialen: Kiezen uit staal, aluminium, hout of een combinatie van deze materialen.
 • Ambachtelijk vakmanschap: Zorgvuldig vervaardigde poorten met oog voor detail.
 • Moderne technologie: Gebruik van geavanceerde machines voor precisiewerk.

3. Installatie

Ons team van professionals zorgt voor een vakkundige installatie van uw poort. We garanderen dat uw poort correct en veilig wordt geïnstalleerd, ongeacht de complexiteit van het project.

 • Complete installatie: Van fundering tot het plaatsen van de poort.
 • Elektrische en automatiseringssystemen: Installatie van motoren, sensoren en besturingssystemen voor automatische poorten.
 • Veiligheid en betrouwbaarheid: Zorg voor een veilige werking en duurzaamheid van uw poort.

4. Onderhoud en Reparatie

Om de levensduur en optimale werking van uw poort te garanderen, bieden wij uitgebreide onderhouds- en reparatiediensten. Regelmatig onderhoud helpt problemen te voorkomen en zorgt ervoor dat uw poort soepel blijft functioneren.

 • Preventief onderhoud: Regelmatige inspecties en onderhoud om slijtage en storingen te voorkomen.
 • Snelle reparaties: Bij storingen of schade zorgen wij voor een snelle en efficiënte reparatie.
 • Vervanging van onderdelen: Vervanging van versleten of beschadigde onderdelen om de werking van uw poort te herstellen.

5. Automatisering en Toegangscontrole

Maak uw poort slimmer en veiliger met onze automatiserings- en toegangscontrolesystemen. Wij bieden oplossingen die uw leven makkelijker en veiliger maken.

 • Automatische bediening: Motoren en afstandsbedieningen voor het gemakkelijk openen en sluiten van uw poort
 • Slimme integratie: Koppeling van uw poort met uw bestaande beveiligingssystemen en smart home technologie.

6. Renovatie en Aanpassing

Heeft u een bestaande poort die aan renovatie toe is of wilt u aanpassingen laten doen? Wij bieden diensten voor renovatie en aanpassing om uw oude poort nieuw leven in te blazen of aan te passen aan uw huidige wensen.

 • Renovatie: Restauratie van oude poorten om hun oorspronkelijke schoonheid en functionaliteit te herstellen.
 • Aanpassing: Wijzigingen en upgrades om uw poort te moderniseren of aan te passen aan nieuwe vereisten.

Krijg meer informatie over onze algemene diensten:

Eerder nood aan een creatieve dienst? Hier vindt u meer informatie:


Bij Laswerken Geerts draait alles om kwaliteit, tevredenheid en goede communicatie met de klant. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent! Laswerken Geerts gaat ver als het gaat om algemene lasdiensten of juist creatieve diensten. Of u nu een lasser nodig heeft in Antwerpen of tot ver daarbuiten, wij doen het allemaal!

Zo gaat Laswerken Geerts te werk na uw aanvraag:

Heeft u ons gecontacteerd?

Goed! We nemen zo snel mogelijk contact op om eens langs te komen. Zo voorzien wij u advies op maat en weet u precies waar u aan toe bent. We voorkomen dus verrassingen en eventuele moeilijkheden.

Offerte + eventuele schetsen

Nadat we zijn langs geweest, voorzien we u van een offerte met, indien nodig, een schets van het toekomstig project. Uiteraard geven we ook toelichting bij onze offerte.

Heeft u akkoord gegeven?

Super! Wij kijken alvast uit naar de samenwerking met u. We bereiden ons voor op het aankomend project en spreken de startdatum af! U kan alvast verder dromen over het project, wij nemen de rest op ons.

Bent u overtuigd van onze werkwijze?

Heeft u nog een vraag voor ons? Wij helpen graag!