Meteen naar de inhoud
Home ยป Diensten

Diensten

Bij Laswerken Geerts kan u alvast terecht voor veel verschillende diensten. Naast de algemene diensten zoals piping, constructielassen en TIG-lassen, bieden we ook creatieve diensten aan. Denk aan bijvoorbeeld poorten & hekwerk, trappen & leuningen en balustrades. Of het nu gaat om kleine of grote diameters, staal of inox, voor Laswerken Geerts is er geen geheim meer!

Krijg meer informatie over onze algemene diensten:

Eerder nood aan een creatieve dienst? Hier vindt u meer informatie:


Bij Laswerken Geerts draait alles om kwaliteit, tevredenheid en goede communicatie met de klant. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent! Laswerken Geerts gaat ver als het gaat om algemene lasdiensten of juist creatieve diensten. Of u nu een lasser nodig heeft in Antwerpen of tot ver daarbuiten, wij doen het allemaal!

Zo gaat Laswerken Geerts te werk na uw aanvraag:

Heeft u ons gecontacteerd?

Goed! We nemen zo snel mogelijk contact op om eens langs te komen. Zo voorzien wij u advies op maat en weet u precies waar u aan toe bent. We voorkomen dus verrassingen en eventuele moeilijkheden.

Offerte + eventuele schetsen

Nadat we zijn langs geweest, voorzien we u van een offerte met, indien nodig, een schets van het toekomstig project. Uiteraard geven we ook toelichting bij onze offerte.

Heeft u akkoord gegeven?

Super! Wij kijken alvast uit naar de samenwerking met u. We bereiden ons voor op het aankomend project en spreken de startdatum af! U kan alvast verder dromen over het project, wij nemen de rest op ons.

Bent u overtuigd van onze werkwijze?

Heeft u nog een vraag voor ons? Wij helpen graag!